Fakültemizden bir büyük adım daha; Entegre klinik hizmete açılıyor

14 Eylül 2023

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş hekimliği fakültesinde klinik sayısı arttırılıyor. Şu an hizmet veren 8 kliniğe bir yenisi ekleniyor. Entegre klinik dokuzuncu klinik olarak hizmete açılıyor.

56 hasta koltuğu ve 2 röntgen ünitesini barındıracak olan entegre kliniğinde 4 anabilim dalı beraber hizmet verecek. Entegre kliniğinde bütüncül bir yaklaşımla tedavi hizmeti sunulacak olması eğitim kalitesini arttıracağı gibi hastaların randevu alma süresini kısaltarak hasta memnuniyetini arttıracak.

Diş hekimliği fakültesinin hasta koltuğu sayısı geçen sene satın alınan yeni ünitelerle 168’e ulaşmıştı. Entegre kliniğin hizmete girmesiyle hasta koltuğu sayısı 218’e ulaşmış oluyor. 2024 yılı içinde ise bu sayının 245’e çıkartılması planlanmaktadır.

Entegre kliniğin açılışı, 15 Eylül 2023 Cuma günü saat 15.00’da yapılacak.

Açılış adresi: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Gölköy Kampüsü, Bolu / İletişim: +90 374 270 5353 (6701)